УНИТАРТ „МАРЧЕЛА“-солен карамел

Тарталета с крем солен карамел и

млечна сметана, огледална глазура

карамел и шок.чипс. Уникален и неповторим вкус.

Стандартни торти
4.50 лв./парче
Специални торти
4.50 лв. /парче